Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0316-847985
  • info@vanzelsthypotheken.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

De hypotheekrente is laag, de huizenprijzen stabiliseren en de huren stijgen. Hét moment om de huurwoning te verruilen voor een koopwoning lijkt aangebroken. Welke mogelijkheden heeft u als starter om de financiering rond te krijgen?

Hypotheek
De belangrijkste vragen voor starters zijn: kan ik een hypotheek krijgen en hoeveel kan ik lenen? Ondanks strengere hypotheekregels is er nog altijd veel mogelijk. Geldverstrekkers bieden bovendien vaak speciale startershypotheken, waarbij rekening gehouden wordt met uw carrièrekansen.

Nationale Hypotheekgarantie (NHG)
U kunt uw hypotheek afsluiten met Nationale Hypotheekgarantie (NHG) en leent dan veilig en verantwoord. Voor een hypotheek met NHG wordt bovendien vaak een lagere hypotheekrente gerekend. Het verschil kan rond de 0,6 procentpunt zijn. Dat kan honderden euro’s per jaar opleveren.

Starterslening
Is de maximale hypotheek die u kunt krijgen niet genoeg om het huis te kopen dat u op het oog heeft? Sommige gemeenten bieden startersleningen waarmee de hypotheek wordt aangevuld. De eerste drie jaar betaalt u geen rente of aflossing. Wij gaan na of ook uw gemeente deze mogelijkheid biedt.

Wilt u zelf alvast weten wat een starterslening is, of dat u er voor in aanmerking komt, klik dan hier om alvast een berekening te maken. Wilt u uiteindelijk weten wat de mogelijkheden zijn, dan informeren wij u graag verder!