Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0316-847985
  • info@vanzelsthypotheken.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Woonpakket Particulier

Een huis is in veel opzichten een kostbaar bezit. Daarom is het belangrijk om het goed te verzekeren tegen allerlei risico's. Die zijn er immers volop. Denk maar aan de schade door brand, storm of water. Wil je een verzekering met een prima dekking en een goed betaalbare premie? Kies dan voor het  Woonpakket.

Compleet pakket
In het Woonpakket vind je standaard alle verzekeringen die je als huiseigenaar nodig hebt, tegen de laagste tarieven. Bezit je een eengezinswoning, dan bestaat het pakket uit een opstal-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering. De drie verzekeringen bieden een zeer uitgebreide dekking. Je kunt de verzekeringen natuurlijk ook los afsluiten, maar de combinatie levert je een aantrekkelijke korting op. Bovendien is het prettig om maar met één verzekeraar te maken te hebben. Dat voorkomt eventuele onenigheid tussen verzekeraars over wie de schade moet vergoeden. Alles in één hand geeft nu eenmaal de meeste rust.

Opstalverzekering
Sluit je een hypotheek af, dan is een opstalverzekering meestal verplicht. De verzekering dekt brand-, storm-, inbraak- en andere schade. Een opstalverzekering is gebaseerd op de herbouwwaarde van je huis. Deze wordt berekend aan de hand van de inhoud van de woning, de bouwaard en de gebruikte materialen. De herbouwwaarde heeft dus niets met de vrije verkoopwaarde te maken. Overigens wordt de herbouwwaarde vaak wel genoemd in het taxatierapport, behalve bij appartementen. Koop je een appartement, dan word je meestal ook lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE), die de opstalverzekering in een collectief contract regelt.

Inboedelverzekering
Niet alleen het huis, maar ook je meubels, je apparatuur, kortom je hele inboedel staat aan risico's bloot, zoals inbraak en brand. Een inboedelverzekering verzekert je tegen deze risico's.

Aansprakelijkheidsverzekering
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Berokken je anderen schade, dan kun je hiervoor aansprakelijk worden gesteld. En dat kan behoorlijk in de papieren lopen! Met een aansprakelijkheidsverzekering wordt de schade gedekt.

Je hebt de mogelijkheid om het Woonpakket uit te breiden met een rechtsbijstandverzekering, doorlopendereisverzekering, kostbaarhedenverzekering, gezinsongevallenverzekering en fietsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering
Een geschil met een persoon of een bedrijf is altijd een vervelende kwestie. Vaak is het inroepen van juridische hulp nog de enige oplossing, echter een eigen advocaat kan financieel behoorlijk tegenvallen. Een rechtsbijstandverzekering is dan een uitkomst.

Ook kun je natuurlijk een afspraak maken bij ons op kantoor. Onze adviseur kan u alles vertellen over het Woonpakket.

Wat doen wij voor u?

Via onze website kunt u verschillende woonpakketverzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te maken stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Vervolgens kunt u zelf de door u gewenste verzekering via onze website afsluiten. Hier is wel sprake van execution only.

Indien U overweegt een Woonpakket Particulier online af te sluiten, dan moeten wij u hierover allereerst goed informeren dat als u deze persoonlijk gaat afsluiten, onderstaande tekst "execution only" in acht zou willen nemen!

Execution only

Bij execution only maakt u zelf de keuze voor een verzekerings product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verrricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de aanvraag. Gedurende de looptijd van het product is de verzekeraar uw aanspreekpunt bijvoorbeeld in het geval van schade.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van Woonpakketverzekeringen?

Wanneer u via onze website een woonverzekeringspakket afsluit, ontvangen wij hiervoor een doorlopende provisie van de verzekeraar. In onze Dienstenwijzer kunt u meer informatie vinden over de wijze waarop wij geld verdienen.

Klikt u hier voor het online afsluiten van een Woonpakket.