Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0316-847985
  • info@vanzelsthypotheken.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Hier kunt U direct Uw autoverzekering online afsluiten bij diverse verzekeraars. Bij het afsluiten van een autoverzekering heeft u de keuze uit meerdere verzekeraars en kunt u deze direct afsluiten.

Hoe werkt het een autoverzekering online afsluiten?

• Vergelijk verschillende verzekeraars en  producten  Vergelijk de polisvoorwaarden  en de dekkingen van de verzekeraars;
• Sluit direct online de gewenste verzekering af.
• U ontvangt per email een bevestiging van de aangevraagde verzekering.
• Het risico wordt beoordeeld door de verzekeraar.
• U ontvangt direct een email of het risio is geaccepteerd.
• Zodra het risico is geaccepteerd ontvangt U binnen 5 werkdagen de polis en de bijbehorende stukken. Of direct per mail na acceptatie.

Wat doen wij voor u?

Via onze website kunt u verschillende autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Om een goede vergelijking te maken stellen wij u een aantal vragen. Op basis van uw antwoorden op deze vragen maken wij de vergelijking. Vervolgens kunt u zelf de door u gewenste verzekering via onze website afsluiten. Hier is wel sprake van execution only.

Bij het afsluiten van een autoverzekering willen wij u allereerst goed informeren, dat als u deze persoonlijk gaat afsluiten, onderstaande tekst "execution only" in acht zou willen nemen!

Execution only

Bij execution only maakt u zelf de keuze voor een verzekerings product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verrricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de aanvraag. Gedurende de looptijd van het product is de verzekeraar uw aanspreekpunt bijvoorbeeld in het geval van schade.

Hoe verdienen wij met het vergelijken van autoverzekeringen?

Wanneer u via onze website een autoverzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een doorlopende provisie van de verzekeraar. In onze Dienstenwijzer kunt u meer informatie vinden over de wijze waarop wij geld verdienen.

Klikt u hier voor het online afsluiten van een personenautoverzekering.